Er du på udkig efter de helt rigtige kontorlokaler i København, men ønsker du ikke at købe eller leje et helt domicil? Så bør du overveje at leje dig ind i et af de mange kontorhoteller, som findes i hovedstaden og nærmeste omegn. Tag med på en virtuel rundvisning i et typisk københavnsk kontorhotel.

  1. Hvad er et kontorhotel?

Et kontorhotel er en erhvervsejendom, som er indrettet med flere separate kontorlokaler. Idéen med et kontorhotel er at man som forretningsdrivende kan leje sig ind i lokaler, som i størrelse og udformning matcher virksomhedens behov. 

Når man placerer sin virksomhed i lokaler tilhørende et kontorhotel, deler man faciliteter og fælles lokaler med andre virksomheder, der lejer sig ind. Det kan for eksempel dreje sig om kantine og cafeteria samt mødelokaler og selvfølgelig toiletter.

De fleste kontorhoteller i København er fuldt servicerede, hvilket betyder at der bliver gjort rent på regelmæssig basis, lige som receptionen er bemandet og AV udstyret i de fælles mødelokaler altid er up to date. Som lejer af kontorlokaler i et kontorhotel får du samtidig glæde af at dele kontorfællesskab med andre virksomheder, med alt hvad dette indebærer af netværk og sparring.

  1. 1. Receptionen – bliv budt velkommen i kontorhotellet

Første stop på vores virtuelle rundvisning er receptionen, som er hjertet i ethvert kontorfællesskab. Får du ofte gæster til din virksomhed, for eksempel kunder eller samarbejdspartnere, kan du være helt sikker på at de bliver taget godt imod af dygtige receptionister – og måske endda budt på en kop kaffe.

  1. 2. Kantinen – det primære mødested

De fleste større kontorhoteller kan prale af en lækker kantine, som typisk er forpagtet ud til en professionel aktør. Her kan du og dine medarbejdere spise frokost, og du kan booke forplejning til dine møder, lige som du kan bestille take away i forbindelse med større arrangementer relateret til din virksomhed.

  1. 3. De fælles mødelokaler

Du vil som regel kunne booke mødelokaler gennem receptionen, hvis du venter gæster udefra, lige som du kan bestille kaffe, te og snacks gennem kantinen. Mødelokaler i et kontorhotel vil variere i størrelse og udformning, så du altid vil kunne finde ét der passer til dine behov. Du kan altid regne med, at der vil være AV udstyr til rådighed –  nogle tilfælde skal det dog bookes først.

  1. 4. Kontorlokalerne – din daglige arbejdsplads

Når du kigger efter lokaler i et kontorhotel, er det vigtigt at du gør dig overvejelser omkring disses disposition. Heldigvis er der mange kontorhoteller, som tilbyder kontorlokaler i flere forskellige størrelse – og for det meste vil du have mulighed for at indrette dem på en måde, så de passer til virksomhedens behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *